Voor de verwijzer

Indien u graag iemand doorverwijst kan u contact met mij opnemen via het contactformulier op deze site (zie ‘contact’), telefonisch of per mail (zie ‘praktisch’). Ook als u vragen heeft of wil aftoetsen of iemand met zijn/haar problematiek bij mij terecht kan. Ik behandel volwassenen vanaf de leeftijd van 18 jaar en bied enkel individuele therapie aan (geen gezins- of relatietherapie).

Ik heb een opleiding Integratieve Psychotherapie gevolgd aan de Universiteit Antwerpen. Deze richt zich hoofdzakelijk op de cliëntgerichte- en cognitieve gedragstherapie. Vanuit mijn Master opleiding aan de Universiteit van Amsterdam heb ik een stevige basis opgebouwd in de cognitieve gedragstherapie. Ik heb tevens ervaring met de dialectische gedragstherapie en ben EMDR practitioner in opleiding. Mijn insteek tijdens een sessie zal soms dichter tegen de ene, dan weer dichter tegen de andere stroming aanleunen, afhankelijk van de persoon die voor mij zit.

Over de jaren heb ik ervaring opgedaan met een brede waaier aan psychische problematieken en gewerkt met mensen met zeer uiteenlopende hulpvragen. Mijn specialisatiegebied situeert zich echter voornamelijk op vlak van trauma, persoonlijkheidsproblematiek, angst- en stemmingsstoornissen.

Ik ben erkend als psycholoog door de psychologencommisie (erkenningsnummer 842116086). Daarnaast ben ik lid van de Belgische federatie van Psychologen (BFP-FBP) en de Vlaamse Vereniging voor Klinische Psychologie (VVKP).

Mijn gesprekken vinden plaats in praktijken ‘Spreek-kuur’ en ‘Saam’, in Gent. Zie ook http://www.spreek-kuur.be en http://www.saam.gent. 

 

 

 – om terug te keren naar de welkomspagina klik op de foto links bovenaan –